Ferney

De Ferney leden
De leden van Ferney Group, 62 zelfstandige ondernemers (voornamelijk business to business) in Nederland en België, zijn stuk voor stuk 'ijzerboeren' pur sang. De Ferney-leden kenmerken zich door een gezonde groei en een sterke, zelfstandige positie in hun markt. Voor Ferney Group is deze zelfstandige positie uitgangspunt en Ferney Group stopt dan ook 'bij de achterdeur' van haar leden.

Optimale ondersteuning
Optimale ondersteuning van de leden is de belangrijkste doelstelling. Leden hebben een bepalende stem bij de assortimentskeuze en het beleid. Het onderlinge contact met de leden is uitstekend. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd om o.a. vernieuwingen in het assortiment en de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken.

Assortiment
Het assortiment van de Ferney Group bestaat uit ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en materialen voor de bouw, industrie en het doe-het-zelf-segment. Een zeer uitgebreid en kwalitatief goed assortiment, waaruit de leden à-la-carte kunnen kiezen. Daarnaast volgt Ferney Group actuele ontwikkelingen in de markt en breidt het assortiment uit als daar vraag naar ontstaat.

Binnen dit assortiment kent Ferney Group vier exclusieve merken, exclusief voor leden. Kwalitatief hoogwaardige merkproducten, die een upgrading van het assortiment bewerkstelligen.

Ironside Kelfort

Nino Oxloc