Vacature: medewerker balieverkoop.


Veldmans Technische Handelsonderneming BV is een professionele partner voor ondernemingen in de bouwbranche. Wij voorzien in allerlei bouwbenodigdheden; hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmaterialen. Wij leveren vanuit ons magazijn te Tynaarlo meer dan 20.000 artikelen aan onze klanten in geheel Noord-Nederland. Wij zijn een sterk bedrijf dat door de jaren heen een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Door onze klantgerichte handelswijze en technische kennis kunnen wij jaarlijks deze groei voortzetten. Daarom zijn wij voor ons team op zoek naar een medewerker balieverkoop.

 

Hoe ziet je functie eruit?

Als baliemedewerker bij Veldmans ben je verantwoordelijk voor een goede bediening van onze klanten die bij de afhaalbalie in ons magazijn langskomen. Door goed te luisteren naar de behoeften van de klanten zoek je een passende oplossing waarmee je ze van dienst kunt zijn. Hiervoor beschik je over een brede kennis van en ervaring met onze producten in de bouwtechnische groothandel. Deze kennis stelt je in staat om onze professionele klanten adequaat te adviseren. Als verkooptalent ben je klantvriendelijk, commercieel en representatief. Tevens draag je zorg voor een overzichtelijke, prettige en nette werkomgeving.

Wat is je profiel?

v  Aantoonbare (balie)verkoopervaring binnen de branche;

v  Goede kennis van hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmaterialen;

v  Opleiding/kennis op MBO niveau,

v  Ervaring en affiniteit met onze producten;

v  Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;

v  Representatief, flexibele houding en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken;

v  Gesprekspartner op professioneel niveau van onze klanten met overtuigingskracht en goede luistervaardigheden;

 

Wij bieden u?

Een baan in een prettige werksfeer met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Goede arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van de werkervaring.

 

Voor aanvullende informatie en/of uw sollicitatie;


Veldmans T.H.O.bv

t.a.v. dhr. Branke Visser

vacature@veldmans.nl                     

0592-544499

WWW.VELDMANS.NL

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld